LOGO :: Strona główna


O FIRMIENASI KLIENCINAPISALI O NASPRACAKONTAKTE-MAIL






Catering koncesyjny
PRZYKŁADOWE MENU
Poniższe menu stanowi wyłącznie naszą propozycję. Jesteśmy otwarci na sugestie klientów.

KANAPKI - w wersji mini lub maxi
  • z salami i pastami serowymi
  • z szynką i pastami serowymi
  • wegetariańskie
  • z łososiem i pastami
  • z łososiem, kawiorem i pastami
SERWIS KAWOWY
Wersja podstawowa
- drobne ciasteczka słone i słodkie, paluszki
  60g/ os.
- kawa, herbata 250 ml/ os.
- woda mineralna 100 ml/ os.
Wersja wzbogacona
- ciasteczka koktajlowe 60g/ os.
- owoce 100g/ os. lub ciasto 100g/ os.
- kawa, herbata 250/ os
- woda mineralna 100ml/ os
LUNCHE KONFERENCYJNE
Wariant I
- Mini kanapki - 3 szt/ os
- koreczki - z sera, szynki, oliwek. papryki -
  3 szt/os
- babeczki na słono z nadzieniem - 2szt/os
- galaretka z kurczaka 1szt/os
- sałatka - do wyboru: królewska, cymes,
  jarzynowa- 80g/os
- pieczywo mieszane 80g/os
- kawa, herbata 250ml/os
- ciasteczka kruche 60g/os
- sok/woda mineralna 200ml/os
Wariant II
- Mini kanapki po 4 szt/os
- babeczki na słono z nadzieniem 2szt/os
- półmisek wędlin 40g/os
- sałatka do wyboru 80g/os
- jajko w sosie tatarskim 1szt/os
- pieczywo mieszane 80g/ os
- kawa, herbata 250 ml/ os
- ciastka kruche 60g/ os
- owoce 80g/ os
- sok/ woda mineralna 200ml/ os
BANKIET
Wariant I
Bufet zimny:
- półmisek mięs pieczonych (schab ze śliwką,
  karczek, szynka, galantyna z kurczaka)
  100g/ os
- półmisek serów 80g/ os
- dwa rodzaje sałatek do wyboru (z kurczakiem,
  tuńczykiem, z pieczarek, z tortellini)
  łącznie 100g/ os
- śledzie : w sosie greckim / po japońsku,
  do wyboru 80g /os
- pieczywo 80g/ os
- owoce 100g/os
Bufet gorący:
- krem z zielonego groszku z grzankami
  250ml/os
- bogracz 300g/os
- pieczywo 60g/os
Bufet napojowy
- soki owocowe/ woda mineralna 200ml/os
- kawa/herbata 250ml/os
Wariant II
Bufet zimny:
- półmisek mięs pieczonych 100g/os
- Auszpik z cielęciny 80g/os
- papryka nadziewana warzywami/ mięsem 100g/os
- półmisek serów 80g/os
- dwa rodzaje sałatki do wyboru - łącznie 100g/os
- śledzie w śmietanie / w oleju 80g/os
- pieczywo mieszane 80g/os
Bufety gorący
- Zupa krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym
  250ml/os
- mini gołąbki w sosie grzybowym 2szt/os
Bufet napojowy
- soki owocowe/ woda mineralna 200ml/os
- kawa, herbata 250 ml/os
- drobne ciasteczka 80g/os

OBIAD
Wariant I
- Przystawka:szparagi z łososiem 50g/50g/os
- Zupa - Bulion drobiowy z kołdunami
- Kotlet Cordon blue 120g/os
- ziemniaki opiekane 100g/os
- surówka z kapusty pekińskiej, surówka
  z marchewki z pomarańczą 150g/os
- Deser: Gruszki w sosie czekoladowym
  lub waniliowym
Wariant II
- Przystawka: Rolmopsiki w sosie greckim 2szt/os
- Zupa krem ze szpinaku z grzankami 250ml/os
- Kurczak w sosie curry 80g/50g
- ryż 70g
- bukiet warzyw gotowanych, surówka z czerwonej
  kapusty 150g/os
- Deser: Szarlotka z bitą śmietaną
Created by: NSS Internet